WDW (Wilco Dunnewold Winterswijk) is een zelfstandig installatiebedrijf dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring in de installatiebranche. Wij bieden een breed dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijk klanten. Wij zijn actief in Winterswijk en omgeving.

Kwaliteit

Als erkend totaal-installateur staan wij borg voor kwalitatief goed en veilig werk, afgestemd op alle wettelijke eisen. Onze werkwijze is gericht op een zo goed mogelijke invulling van uw wensen. Kwaliteit, betaalbaarheid, gebruiksgemak en klantvriendelijkheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Uw wensen

Graag komen wij onverplicht bij u langs om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een ontwerp en een vrijblijvende offerte. Wij voeren alle werkzaamheden zelf, of in samenwerking met andere specialisten, onder onze verantwoordelijkheid uit, zodat we u geheel ontzorgen. Ook gedurende de werkzaamheden stellen we ons flexibel op, zodat we kunnen inspringen op eventuele wijzigingen en aanvullende wensen van de klant. Ook als u een deel van de werkzaamheden zelf wilt uitvoeren, is dat met ons te overleggen en wij werken samen met alle detaillisten op gebied van sanitair en keukens.

Service en reparatie

Natuurlijk kunt u ook voor service-werkzaamheden altijd bij ons terecht. Denk aan regulier onderhoud, maar ook aan herstelwerkzaamheden en spoedreparaties. Daarvoor zijn wij 24/7 bereikbaar.

Neem gerust eens contact op voor een afspraak! Tel. 06-82963626